top of page

Revisions i assistència mèdica

Revisions mèdiques

Segons diu la Federació Catalana d'Atletisme, totes les persones, a partir de la categoria junior/sub 20 (18 anys), que l’any anterior no hagin tramitat la llicència federativa, estan obligades a presentar una revisió mèdica. Per tant, en categories inferiors no estan obligats a passar cap revisió especial, tenint en compte que anualment els nens/es passen revisions amb els seus pediatres. En tot cas recomanem informar al vostre pediatre que el nen/a realitza una activitat esportiva de major

exigència que la d’altres esports.

Si algú vol fer alguna revisió en tota regla, parleu amb nosaltres i us adreçarem a centres mèdics que estan al servei de la Federació Catalana d'atletisme.

Assistència mèdica en cas de lesió als entrenaments o competicions

En cas de lesió als entrenaments o competicions, tant la FCA com el Consell Esportiu del Baix Llobregat, tenen contractats una companyia asseguradora d’accidents. Aquesta companyia asseguradora d’accidents té uns centres concertats per l’assistència als que s’ha d’anar-hi amb un nº d’expedient. En cas de fer ús d’aquest servei ens heu d’avisar per indicar-vos com actuar i on anar-hi. Si no aneu als centres concertats per la companyia asseguradora d’accidents, ni la

Federació, ni el Consell Esportiu del Baix Llobregat, ni el Club Atletisme Sant Just, es faran càrrec de la factura del centre mèdic. Si algú vol anar-hi de totes maneres a un centre no concertat per la companyia asseguradora d’accidents de la Federació o el Consell Esportiu del Baix Llobregat també ens ho ha de comunicar abans d’anar-hi.

Si algú té una companyia asseguradora d’accidents privada, naturalment pot anar-hi, però sempre va bé que ens ho comuniqueu.

bottom of page