top of page

Entrenaments

Els entrenaments son de Setembre a Juny.

Es fan a la pista d’atletisme de Sant Feliu de Llobregat a C/Mataró S/N. Si plou molt no hi ha entrenament, però de vegades plou un quart d’hora abans de començar i a l’hora de començar ja no plou, o sigui que anem igualment perquè el temps canvia en un no res, de vegades hem començat amb pluja i hem acabat amb sol.

 

Encara que l’activitat es fa a les pistes de Sant Feliu, de vegades quedem al Parc Torreblanca, anem a la muntanya, la platja o altres llocs, per complementar els entrenaments o per entrenar de cara al nostre Cros.

Consells per a les competicions i entrenaments

  • L’esmorzar o berenar ha de ser a base de suc, llet, cereals, fruita, galetes, torrades, ... i tot el que sigui calòric però sense greixos excessius i pesat de digerir.

  • A les competicions, com entre prova i prova de vegades hi ha un espai de temps és important menjar alguna cosa lleugera com barretes de cereals o galetes i sobretot beure aigua de tant en tant per hidratar-se bé i no patir cap lesió muscular (porteu una ampolla petita).

  • L’equipació de competició (Samarreta nois/ top noies, malles curtes i malles llargues) recomanem fer-la servir només a les competicions amb la finalitat que tingui una vida més llarga. Marqueu tota la roba amb el nom del nen/a per poder diferenciar- la.

  • La vestimenta ha de ser adequada: sabatilles esportives de córrer, roba esportiva de cotó o transpirable i abrigats per capes si fa fred. Teòricament no es pot competir amb pantalons llargs, s'ha de portar malles llargues o curtes o pantalons curts. On són molt exigents amb això normalment és a la marxa, ja que han de veure bé si tenen sempre un peu al terra per tant amb pantalons llargs no deixen fer-la. Una vegada s’acaba la prova, si fa fred i la següent prova no és immediata, cal abrigar-se amb els pantalons i jaqueta.

  • Han de procurar anar al lavabo abans d'escalfar o de la prova que els hi toqui fer o en tot cas avisar a l’entrenador si van, no sigui que tinguin una prova immediatament.

  • Qui faci llargada o alçada i tingui mesurats els peus que recordi el nº de peus. Si algú porta sabatilles de claus les pot utilitzar, però se’ls ha de posar 15’ abans per a no sobrecarregar excessivament les cames.

  • A mesura que anem entrenant i competint sempre anirem donant consells, ja que no només estem aprenent un esport, també es tracta d’aprendre tots/es els hàbits saludables que implica fer un esport.

bottom of page